Salon Erica

heb je vragen?

FAQs

Het kan natuurlijk zijn dat je vragen hebt of dat je je iets afvraagt. Hieronder staan de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op.

Onze salon is open van dinsdag t/m zaterdag met uitzondering van zon-feestdagen.. klik hier voor onze openingstijden

de salon is gericht op zowel dames als heren en kinderen, je kunt bij ons terecht voor alle kappersbehandelinhen: knippen/ snijden/ föhnen/ watergolven/ opsteken/ permanenten/ kleuren/ highlights/ balayage/ plex / hoofdhuidmassage

Dames, heren jong en oud iedereen is welkom in onze salon.

De producten die wij in de salon gebruiken kun je ook bij ons in de salon kopen . Vraag er naar tijdens je bezoek aan onze salon.

De kosten van een behandeling hangt af van je persoonlijke wensen: alleen knippen? Of ook snijden en föhnen? Of een mooie kleur in je haar? Klik hier om de vanaf prijzen te bekijken.

 Jazeker, je kunt dit bij je online afspraak aanklikken.

Je kunt online je afspraak annuleren of wijzigen.. binnen 24 uur z.s.m onze salon bellen.

Wij zullen u proberen te bellen, als dit niet lukt loopt je het risico dat er kosten in rekening worden gebracht voor de ingeplande tijd die verloren gaat. (Ook als je binnen een uur je afspraak annuleert kunnen wij kosten in rekening brengen)

Wanneer je 10 minuten of langer te laat komt dan wordt het moeilijk om de gewenste behandeling naar tevredenheid uit te voeren. In dat geval plannen wij liever een andere afspraak in. In de meeste gevallen kan de afspraak dus niet doorgaan.

Dat kan zeker. Wanneer je dit aangeeft tijdens je behandeling dan wijzigen wij dit graag voor je

In principe moeten wij wettelijk gezien minstens 2x de kans krijgen om je kapsel te herstellen. Wij geven geen geld terug.

Felle kleuren lopen altijd wat makkelijker terug dan natuurlijke kleuren. Wij adviseren altijd om je haar met een professioneel product te wassen en verzorgen. Bij felle kleuren is het belangrijk om daarnaast ook een kleurmasker te gebruiken

Wij zijn een gezellige salon in Groningen die al 34 jaar bestaat, met Erica als eigenaar en Ramona en Victoria als collega’s die erg veel van het kappersvak houden en jullie graag blij maken met een mooi kapsel en een lekker kopje koffie.

Dit hangt allemaal af vanaf de hoeveelheid producten wat wij gebruiken en de tijd die wij hiervoor nodig zijn.

Voor het kleuren liever niet, dit is beter voor je hoofdhuid. En als je veel producten in je haar hebt zoals gel of haarspray dan liever wel, wij kunnen dit ook voor je doen.. dit kun je aanklikken bij je afspraak