Salon Erica

Ons Verhaal

Salon Erica

Al meer dan drie decennia streven wij bij Salon Erica naar niets minder dan het schenken van puur plezier aan onze gewaardeerde klanten door middel van sublieme kapsels en een warme, gastvrije sfeer. Onze missie is simpelweg om mensen te laten stralen, niet alleen van buiten, maar ook van binnen.

Onze passie voor haar is diepgeworteld en we beschouwen het als een kunstvorm die de persoonlijkheid en het zelfvertrouwen van een individu kan versterken. Voor ons is mooi haar niet slechts een oppervlakkig kenmerk, maar eerder een krachtig middel tot zelfexpressie en empowerment. Het vertelt een verhaal, het spreekt voor wie je bent en wie je wilt zijn. Daarom zien wij educatie als een essentieel instrument in ons streven naar het creëren van verbluffende looks. Het stelt ons in staat om voortdurend te evolueren, om nieuwe technieken te omarmen en onze klanten telkens weer te verrassen met prachtige creaties die hun individuele schoonheid en persoonlijkheid benadrukken.

Het geluk van onze klanten staat centraal in alles wat we doen. Hun tevredenheid is onze grootste beloning en het drijft ons voort om steeds te streven naar perfectie in ons vak. We begrijpen dat haar meer is dan alleen maar strengen op ons hoofd; het is een uiting van identiteit, een taal die spreekt zonder woorden. Daarom nodigen we u uit om de ervaring bij ons te beleven, om zelf te ontdekken hoe mooi haar niet alleen de buitenkant verfraait, maar ook de innerlijke gloed versterkt. Bij Salon Erica streven we ernaar om niet alleen uw kapsel te transformeren, maar ook uw zelfvertrouwen te verheffen en uw geluk te vergroten. Want voor ons, spreekt haar echt!

Waarom ons kiezen

Omdat haar onze passie is.

30 jaar ervaring

Al meer dan 30 jaar mogen wij mensen verblijden met mooie kapsels. Als dat niet genoeg zegt, dan weten wij het ook niet meer 😉

Prijs kwaliteit verhouding

Wij streven naar een eerlijke prijs en werken toch met hoogwaardige producten zodat wij het best mogelijke kunnen leveren!

Wij blijven altijd leren

Net als normale mode, is er ook haarmode. Deze transformeert continue en vergt altijd trainingen zodat wij met de nieuwste technieken en middelen altijd direct op de hoogte zijn van de nieuwste trends en deze kunnen toepassen

MAAK EEN AFSPRAAK

Waar wacht je op? Kom gezellig langs!